گوشی شیائومی Xiaomi Mi8 Pro نسخه گلوبال
گوشی شیائومی می 8 پرو
حافظه اجرایی 8 گیگا بایت ، حافظه داخلی 128 گیگ ، صفحه نمایش 6.21 اینچ ، تکنولوژی NFC ، سنسور اثر انگشت ، دوربین 20 و 12 مگاپیکسلی
تحویل 25 روزه
رجیستر بر عهده خریدار (پاسپورت)
نسخه شفاف transparent
این مدل تمام شده است
ضمانت اصالت کالا
گارانتی اصالت کالا و سه روز مهلت تست
هزینه های جانبی
بهترین قیمت بازار بدون هزینه اضافی
تحویل محصول
تحویل سفارشی 35 الی 55 روزه
پرداخت امن
با درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت
بررسی و نقد گوشی Xiaomi Mi 8 Pro
شیائومی یکی از برترین برندهای چین است ولی در بازار جهانی برخلاف هوآوی هنوز نتوانسته است جایگاه محکمی به دست آورد. گوشی Xiaomi Mi 8 Pro به خوبی علت آن را نشان میدهد.
این قضیه هیچ ربطی به کیفیت پرچمدار جدید شیائومی ندارد بلکه واقعا با گوشی خوبی روبرو هستیم. شرکت شیائومی به نظر میرسد چند سالی است سعی در تصاحب بازارهای جهانی داشته است و با عرضه گوشی Xiaomi Mi 8 Pro در بازارهایی مانند بریتانیا با مشخصات قابل قبول، طراحی برجسته و بینظیر و قیمتی قابل توجه این هدف را دنبال کرده است.
رویایی شفاف
- پنل پشتی شفاف قطعات داخلی غیرواقعی را نشان میدهد
- حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر اندکی سرعت آهستهای دارد
Xiaomi Mi 8 Pro با توجه به بریدگی نمایشگر و سیستم دوربین دوگانه عمودی شکل بدون شک مقلد دیگری از گوشی آیفون X اپل است. اما اگر به پنل پشتی این گوشی نگاه کنید، طراحی متفاوتی را میبینید.
ظاهرا میتوانید از بین شیشه محافظ گوریلا گلس محتویات داخل و چیپهای گوناگون گوشی Mi8 Pro را ببینید. ظاهر بسیار زیبایی در پشت این گوشی شکل گرفته است و چنین جملاتی را تداعی میکنند «باحالترین شرکت در قلب کاربرانمان» یا «همیشه اعتقاد داشته باشید اتفاق خارقالعادهای میخواهد رخ دهد.»
اگر همه چیز شیک و زیبا به نظر میرسد چون این قطعات واقعی نیستند. زیر این قسمت، بخش اصلی که قطعات سختافزاری قرار گرفتهاند مخفی شده است تا خیال شما راحت شود!
ما احساسات متناقضی در مورد این نوع طراحی داریم. از یک طرف شیائومی سعی دارد Mi 8 Pro را با ظاهر و طراحی متفاوت وارد بازار کند و اقدامی شجاعانه محسوب میشود.
ولی از سوی دیگر کار چندان جالبی نیست. این که گوشی قطعات مخفی خود را برای همه به نمایش گذاشته است وسوسهکننده بوده و جذابیت خاصی دارد، ولی به محض این که متوجه میشوید این قطعات واقعی نیستند به نوعی تاثیر اولیه آن از بین میرود.
اما نمایش شیائومی تنها به طراحی پنل پشتی ختم نمیشود. حواس افراد ممکن است به خاطر آن از سایر جنبههای طراحی این گوشی پرت شود، به عنوان مثال در جلو یا عقب خبری از حسگر اثرانگشت نیست.
بلکه میبینیم شیائومی مسیر گوشیهای وانپلاس 6 و میت 20 پرو هوآوی را در پیش گرفته و از یک سنسور اثرانگشت زیر نمایشگر استفاده کرده است. محل این سنسور به سمت بالای نمایشگر و تقریبا یک سوم ابتدایی آن و در وسط است.
لمس نمایشگر یا فشار دادن دکمه پاور محل مخفی این سنسور را با یک آیکون اثرانگشت واضح نشان میدهد، ولی برای استفاده از آن باید انگشت خود را روی آن قرار داده و فشار دهید.
طبق تجربه ما به خوبی کار میکند ولی سطح اعتماد به آن به خوبی آخرین نسل این حسگرهای اختصاصی اثرانگشت نیست. علاوه بر این، سرعت آن کمی آهسته است و باید محکم انگشت خود را فشار دهید.
احتمالا نسلهای بعدی فناوری حسگر داخل نمایشگر به شکل قابل توجهی بهتر میشوند، به همان صورت که شکل ابتدایی و مستقل حسگرها راه درازی را از روزهای اولیه حسگر Touch ID اپل طی کردهاند.
این حسگر کار میکند و بدون شک خیلی باحال است که گوشی را به این صورت از حالت قفل خارج کنید. ولی به نظر ما در حال حاضر کارآمدی آن در حد روشهای سنتیتر و ارزانتر است.
نمایشگر و طراحی می 8 پرو شیائومی
- افکت شفاف جذاب، اما طراحی نسبتا عمومی
- نمایشگر آمولد متعادل 6.21 اینچی نه چندان روشن
با آن که Xiaomi Mi 8 Pro با نشان دادن جنبههای ممتاز خود کاربر را به خوبی جذب میکند، ولی در مورد شکل یا ابعاد کلی آن چیز جالبی وجود ندارد.
بلکه تقلیدی از طراحی آیفون X و سایر گوشیهای اندرویدی را میبینیم یعنی یک سیستم دوربین دوگانه عمودی و نمایشگر لبه به لبه دارای بریدگی شبیه به محصول اپل و یک پنل پشتی خمیده و لبههای گرد آلومینیومی مانند گوشیهای گلکسی اس 9 سامسونگ و وانپلاس 6T.
ابعاد این گوشی میتواند مشابه با هر گوشی چند سال اخیر باشد.
گرفتن این گوشی در دست لذت خاصی دارد و وزن 177 گرمی آن سنگین حس میشود ولی مشکلی ایجاد نمیکند. این گوشی با ضخامت 7.6 میلیمتری باریک است و ترکیب این قضیه با حداقل حواشی اطراف نمایشگر باعث میشود در جیب به راحتی جا گیرد.
شیائومی در تقلید از شرکتهای هوآوی و گوگل دکمههای کناری گوشی خود را با تنوع رنگی روبرو کرده به نحوی که دکمه پاور قرمز رنگ باعث شده است از رنگهای تیر سایر قسمتها متمایز شود.
ولی متاسفانه این دکمه برخلاف دکمه پاور گوشی میت 20 هوآوی طراحی بافتداری ندارد و استفاده از یک سطح یکدست باعث میشود مانند دکمه تنظیم حجم صدا مجاور خود حس شود.
در نمای جلو درگاه 3.5 میلیمتری هدفون دیده نمیشود، اما بدون شک این گوشی محصول 2018 است و اکثر گوشیها به استفاده از پورت یواسبی تایپ C و حذف آن رو آوردهاند ولی نبود گواهینامه IP در بحث ضد آب و غبار بودن جای بحث دارد.
در واقعا انتظار چنین ویژگی را در گوشی با این قیمت نداریم، ولی حس میکنیم این گوشی باید ضد آب میبود. البته بخواهیم مقایسه کنیم گوشی OnePlus 6T نیز به همین درد مبتلا است اما میت 20 هوآوی گواهینامه IP53 دارد.
نمایشگر 6.21 اینچی گوشی Mi 8 Pro در مقایسه با میت 20 هوآوی اندکی تیره به نظر میرسد.
اما این نمایشگر امتیازهای خاص خود را دارد و برخلاف محصول گرانتر هوآوی از پنل آمولد استفاده شده است. بنابراین ممکن است مانند رقیب خود فوقالعاده روشن نباشد (تعداد کمی از پنلهای نمایش به این شکل هستند)، اما طیف رنگی خوب و رنگهای مشکی عمیقی به همراه پشتیبانی کامل از استاندارد HDR10 دارد.
همه چیز در این نمایشگر متعادل و طبیعی به نظر میرسد. محتوا به اندازه کافی شارپ هستند و نمایشگر یک دقت فول اچدی پلاس (1080 در 2248 پیکسل) دارد.
عمر باتری می 8 پرو
- باتری 3000 میلیآمپر ساعتی با قدرت معمولی
- به راحتی به دنبال استفاده متعادل یک روز دوام میآورد
- نبود فناوری شارژ بیسیم
ما قبل از نقد کمی نسبت به توانایی باتری 3000 میلیآمپر ساعتی گوشی Mi 8 Pro شیائومی شک داشتیم. این باتری نه دقیقا کوچک است نه این که میتوان آن را واقعا بزرگ دانست.
زمانی که به باتری رقبای مستقیم این گوشی نگاه میکنیم، این قضیه مشخص است. OnePlus 6T یک باتری 3700 میلیآمپر ساعتی دارد در حالی که باتری گوشی Huawei Mate 20 بزرگ و 4000 میلیآمپر ساعتی است.
ما در مورد باتری Mi 8 Pro تنها براساس ظرفیت آن قضاوت نمیکنیم، اما عملکرد متوسطی داشت تا در اجرای اپلیکیشنها یا بازیهای سنگین حواسمان به آن باشد. اما برای کارهای معمولی کاربر نیاز به هیچ نگرانی ندارد. باتری این گوشی به دنبال یک مرتبه شارژ به راحتی یک روز تحت استفاده معمولی دوام میآورد.
باید اشاره کنیم باتری این گوشی هرگز نتوانست دو روز کامل دوام آورد ولی زمانی که با گوشی میت 20 هوآوی کار میکردیم، چند مرتبهای به این موفقیت دست پیدا کرد.
انجام تستها قدرت متوسط این باتری را به خوبی نشان داد. به عنوان مثال در تست استاندارد پخش ویدئو ما، یعنی پخش تکراری و مجدد یک ویدئوی 90 دقیقهای با حداکثر میزان روشنایی صفحه نمایشگر، امتیاز به دست آمده معمولی بود.
میانگین 14 درصد افت شارژ باتری در این سناریو با فاجعه بودن فاصله زیادی دارد ولی یقینا به نسبت آمار 10 درصدی گوشی وانپلاس 6T کمتر است.
از طرفی دیگر گوشی را یک شب تا صبح در حالت هواپیما قرار دادیم و با یک افت شارژ غیرطبیعی 25 درصدی مواجه شدیم. البته باید بگوییم در طول یک هفته کار با این گوشی این قضیه یک مرتبه رخ داد و به نظر مشکل خاصی نیست.
مانند چیزی که از یک گوشی اندرویدی مدرن انتظار میرود یک حالت صرفهجویی در مصرف باتری هم دیده میشود. به دنبال فعالسازی آن پردازشهای گوشی در پسزمینه تحت نظارت قرار میگیرد و ویژگی همگام سازی خاموش میشود. کاربر میتواند این ویژگی را به صورت زمانبندی شده فعال یا غیرفعال کند، در نتیجه میتوانید زمانهایی که در طول روز از گوشی استفاده نمیکنید را شناسایی کنید و با فعالسازی این حالت در شارژ باتری بیشتر صرفهجویی کنید.
از طرفی به علت شیشهای نبودن پنل پشتی خبری از فناوری شارژ بیسیم نیست.
دوربین گوشی شیائومی می 8 پرو
- سیستم دوربین دوگانه با کیفیت عکس بالا، ولی جزو بهترینها نیست
- دوربین جلو 20 مگاپیکسلی
Xiaomi Mi 8 Pro از سیستم دوربین دوگانهای بهره میبرد که استفاده از آن خیلی سریع در یک گوشی مدرن پرچمدار مرسوم شد.
اما گوشی Pixel 3 گوشی تنها در عقب یک دوربین دارد و گوشی میت 20 هوآوی سه گوشی دارد و هر دو عالی هستند. ولی این دو استثناء هستند و عدد «دو» عدد جادویی است که در تعداد دوربینهای گوشیهای مدرن هوشمند استفاده میشود.
ما شکایتهای اندکی از دوربین دوگانه Xiaomi Mi 8 Pro داشتیم. تصاویر گرفته شده با این دوربین به طور کلی شارپ و بدون تناقض بود و سریعا عکسها گرفته میشدند.
دو دوربین 12 مگاپیکسلی این دوربین از نظر تعداد پیکسل بسیار خوب هستند گرچه دوربین تلهفوتو با زوم 2x و گشادگی دریچه دیافراگم f/2.4 و پیکسلهایی با اندازه کوچکتر 1.0 میکرومتر در محیطهای کم نور تصاویر با پارازیت بیشتری میگرفت. دوربین اصلی گشادگی دریچه دیافراگم f/1.8 و اندازه پیکسل 1.4 میکرومتر را دارد.
تصاویر گرفته شده در محیط کم نور و در فضای بسته نسبتا شفاف و با سطح جزئیات معقول هستند ولی ممکن است محوشدگی در آنها دیده شود. به احتمال زیاد شیائومی در عکاسی شب از سیستم لرزشگیر اپتیکال تصویر 4 محوری استفاده میکند تا میزان زمان نوردهی و در نتیجه کیفیت عکاسها را افزایش دهد.
تا زمانی که در محدوده این دوربین کار میکنید و سوژه شما ثابت است، تصاویر خوب یا حداقل قابل استفادهای میتوانید بگیرید.
محیط اپلیکیشن دوربین شیائومی طراحی خوبی دارد و استفاده از آن راحت است. استفاده از حالتهای مختلف عکاسی خودکار با این دوربین باعث میشود در سناریوهای مختلف عکسهای قابل قبولی بگیرید.
حالت عکاسی HDR تاثیر خوبی از خود بر جا میگذارد و یک حالت عکاسی خودکار با فعالسازی هوشمصنوعی دیده میشود که صحنههای مختلف را شناسایی میکند و تنظیمات دوربین را براساس آنها تغییر میدهد.
کاربر میتواند از منوی تنظیمات این حالت را غیرفعال کند.
کیفیت تصاویر دوربین جلو 20 مگاپیکسلی این گوشی عالی است. البته باید منبع نوری به اندازه کافی باشد ولی کیفیت و رنگ تصاویر دقیق هستند.
برای دوربین جلو یک حالت زیباییسازی عکس هم دیده میشود که به صورت پیشفرض روشن است ولی بدون مشکل خاصی میتوان آن را خاموش کرد.
بخش نرمافزاری گوشی شیائومی می 8 پرو
- سیستمعامل اندروید 8.1 به همراه رابط کاربری MIUI 10.0
- رابط کاربری شلوغ ولی کاملا قابل شخصیسازی است
محصولات شیائومی اکثرا از رابط کاربری سفارشی خود این شرکت یعنی MIUI استفاده میکنند و به ندرت گوشیهایی مانند Xiaomi Mi A2 با نسخه خام اندروید عرضه میشود.
گوشی Xiaomi Mi 8 Pro نیز از رابط کاربری MIUI 10.0 به همراه سیستمعامل 8.1 استفاده میکند که این نسخه از اندروید را حالا باید قدیمی بدانیم.
MIUI بسیار شلوغ به نظر میرسد و تمامی بخشهای یک دست و تمیز اندروید را عوض کرده است تا با یک محیط آشفته روبرو باشیم که برای کاربران غیر چینی و جدید شیائومی گیجکننده است.
از کلیدهای مسیریابی گرفته که ترتیب اشتباهی دارد تا منوی جابهجایی بین اپلیکیشنها که اپلیکیشنهای باز شده را در قالب یک فهرست آشفته قرار میدهد که باید بین آنها اسکرول کنید. همه چیز با نسخه خام اندروید فرق دارد.
البته بعد از چند روز به این نوع طراحی عادت میکنید. برخی از کاربران حتی ممکن است منوها و ویجتهای شیائومی را با آیکونهای تخت و ساده آن به نسخه خام اندروید ترجیح دهند.
جنبه خوب ماجرا این است که رابط کاربری MIUI تجربه روانی در اختیار شما قرار میدهد و به راحتی میتوانید آن را طبق نیاز خود سفارشی کنید. میتوانید برای بخشهایی مانند دوربین تعدادی میانبر به صورت ژست حرکتی قرار دهید، صفحه را به دو نیم تقسیم کنید تا چند کار را با هم انجام دهید و موارد متعدد دیگر.
اگر از کلیدهای مسیریابی خوشتان نمیآید میتوانید سیستم مسیریابی توسط ژستهای حرکتی را فعال کنید.
این ژستهای حرکتی عملکردی مشابه با چیزی دارد که در سیستم عامل iOS گوشی آیفون XS اپل دیدهایم. یعنی سوایپ (کشیدن دست روی صفحه) از سمت پایین به بالا شما را به صفحه هوم میبرد، سوایپ و نگه داشتن انگشت در ادامه مسیر app switcher را فعال میکند و از سمت چپ به راست باعث برگشت به عقب (یا از راست به چپ باعث جلو رفتن) میشود.
این ژستها به شکل معقولی خوب کار میکنند گرچه عملکرد سوایپ و نگه داشتن به روانی محصول اپل نیست و سوایپ برای برگشت به عقب برای استفاده از گوشی با یک دست به سادگی قابل کاربرد نیست.
ویژگی دیگر وجود قابلیتی به اسم Second Space یا فضای ثانویه است که شما میتوانید یک فضای مجزا به وجود آورید که برای افرادی مناسب است که میخواهند استفاده از گوشی را برای کار با استفاده معمولی جدا کنند یا افرادی که دوست دارند محتوای گوشی خود را از دست کودکانی که با گوشی آنها بازی میکنند مخفی نگه دارند.
علاوه بر این میتوانید اثر انگشت جداگانهای برای این فضا در نظر بگیرید که واقعا جالب است.
پخش فیلم، موزیک و بازی Xiaomi Mi 8 Pro
- نبود اسپیکرهای استریو جای تاسف دارد
- 128 گیگابایت حافظه داخلی فوقالعاده است
Xiaomi Mi 8 Pro به راحتی از عهده پخش فایلهای رسانهای بر میآید، گرچه نمیتوانیم با توجه به رقبا بیشترین قدرت را به این گوشی اختصاص دهیم.
نمایشگر آمولد 6.21 اینچی به خوبی محتوای ویدئویی فول اچدی را نشان میدهد و رنگها دقیق و رنگهای مشکی عمیق هستند. گرچه، سطح پایین میزان روشنایی صفحه نمایش بر روی کیفیت آن در محیط بیرون یا در محیطهایی که منابع نور مصنوعی شدیدی استفاده شده است، تاثیر میگذارد.
از طرف دیگر نبود جک هدفون جای تاسف دارد، چون یقینا نمیخواهید فقط به تک اسپیکر این گوشی برای پخش موزیک با صدای بلند تکیه کنید. البته از نظر کیفیت صدا با بدترین گوشی روبرو نیستیم ولی باز هم حجم صدا به شکل خاصی بلند نیست و از طرفی گوشی میت 20 هوآوی اسپیکرهای استریو دارد.
ولی امتیاز دیگر محصول شیائومی وجود حافظه داخلی با ظرفیت عالی 128 گیگابایت است. این مقدار فضا باید اکثر افراد را راضی نگه دارد.
شیائومی اپلیکیشنهای موزیک و ویدئو خود را در این گوشی نصب کرده است ولی اپلیکیشن گوگل پلیموزیک و Play Movies نیز دیده میشوند.
تجربه بازی با این گوشی به مقدار زیادی با توجه به نمایشگر بزرگ این گوشی بینقص است. از طرفی در قلب گوشی چیپست اسنپدراگون 845 استفاده شده است و در کنار آن 8 گیگابایت رم دیده میشود تا بهترین بازیها به بهترین شکل اجرا شوند.
البته بار دیگر نبود کیفیت صدای استریو تجربه بازی را کاهش میدهد. تک اسپیکر این گوشی در بخش انتهایی آن قرار گرفته است که تصادفا به هنگام انجام بازیهایی مانند Guns of Boom و آسفالت 9 که کاربر گوشی را به صورت افقی میگیرد، با دست پوشانده میشود.
مشخصات سختافزاری و نتیجه بنچمارکها می 8 پرو
- اسنپدراگون 845 به همراه 8 گیگابایت رم
- عملکرد روان
در بخش عملکرد با توجه به استفاده از آخرین چیپست شرکت کوآلکام یعنی اسنپدراگون 845 جای نگرانی نیست. از طرفی وجود 8 گیگابایت رم باعث میشود هر کاری که بخواهید با این گوشی انجام دهید.
در زمان کار با گوشی Mi 8 Pro شیائومی به ندرت با چیزی روبرو شدیم که گوشی را به تقلا بیاندازد. گردش در بخشهای مختلف صفحه هوم بدون زحمت و دردسر انجام شده و انتخاب آیکون دوربین از صفحه قفل فورا باعث باز شدن آن میشود.
باز کردن گوشی از حالت قفل با استفاده از حسگر اثرانگشت کمی طول میکشد، در بالا به آن اشاره کردیم، ولی این قضیه بیشتر مربوط به فناوری حسگرهای زیر نمایشگر است تا عملکرد گوشی.
عملکرد گوشی در بخش بازی به همان صورت بینقص بود چه بازیهایی با گرافیک بالا مانند آسفالت 9 را اجرا کنیم یا بازیهای اکشن سنگینی مانند PUBG، هر دو در بالاترین سطح تنظیمات گرافیکی به بهترین شکل اجرا شدند. حتی در بازی PUBG ما نرخ فریم را به اولترا افزایش دادیم و حالت HDR را فعال کردیم، ولی هیچ افتی را در عملکرد بازی به همراه نیاورد.
این گوشی در بنچمارک Geekbench 4 توانست در تست تک هسته پردازنده امتیاز 2411 و در تست چند هسته امتیاز 8998 را به دست آورد. امتیازهایی که برای گوشی با این سختافزار مناسب بوده و تا حدی مشابه با امتیاز گوشیهای وانپلاس 6 و OnePlus 6T است که به ترتیب در تست چند هسته پردازنده امتیازهای 9100 و 8461 را به دست آوردند.
البته باید بگوییم امتیاز محصول شیائومی به مراتب از امتیاز Huawei Mate 20 (9900) پایینتر است. بنابراین اگر به دنبال سرعت مطلق و بهترین کیفیت بازی هستید شاید باید محصول هوآوی را بخرید اما باید بگوییم این اختلاف به ندرت در بازیها یا کار با اپلیکیشنها دیده میشود.
رای نهایی
شیائومی در ارائه این محصول به بازار اروپا و دیگر نقاط جهان عملکرد خوبی از خود برجا گذاشته است. Xiaomi Mi 8 Pro یک گوشی پرچمدار بسیار ممتاز و با یک قیمت بسیار معقول است.
با خرید این گوشی شاهد یک عملکرد روان، نمایشگر خوب آمولد و عملکرد هوش مصنوعی قابل قبول در عکاسی هستید. خیلی از افراد ممکن است تحت تاثیر طراحی متفاوت پنل پشتی این گوشی قرار نگیرند ولی حداقل باید بگوییم شیائومی در تلاش برای طراحی چیزی متفاوت به اندازه کافی شجاع بوده است.
-------------------------------------------------------
این گوشی برای چه کسانی است؟
Xiaomi Mi 8 Pro برای افرادی است که به دنبال کمتر هزینه کردن برای خرید یک پرچمدار هستند که عملکرد عالی، طراحی بینظیر و امکانات جامعی داشته باشد.
علاوه بر این برای افرادی مناسب است که از طراحی یکسان گوشیهای موجود در بازار خسته شدهاند.
چرا باید این گوشی را بخرید؟
اگر بودجه محدودی برای خرید یک گوشی هوشمند جدید و با امکانات بالا دارید، Xiaomi Mi 8 Pro انتخاب قابل قبولی است.
سطح بالایی از عملکرد، نمایشگر دقیق، کیفیت بالای دوربین باعث میشود با یک محصول با امکانات بالا روبرو باشید. البته باید نقصهایی را در نظر بگیرید مانند نبود جک هدفون، ضد آب نبودن و نبود فناوری شارژ بیسیم ولی فارغ از آن تمامی چیزهایی که یک پرچمدار مدرن باید داشته باشد، دارد.
اما ویژگی ممتاز و برجسته Xiaomi Mi 8 Pro طراحی پنل پشتی زیبای نیمه شفاف آن است.
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------
رقبا
Xiaomi Mi 8 Pro یک گوشی قدرتمند با قیمت خوب است ولی رقبایی هم دارد که آن را به چالش میکشند از جمله:
گوشی میت 20 هوآوی
Huawei Mate 20 رقیب قوی برای محصول شیائومی است. با آن که چنین طراحی جذابی ندارد ولی ویژگیهای ممتاز آن به نظر بیشتر است.
با پرداخت پولی مشابه شما یک نمایشگر بزرگتر، روشنتر (اما غیر آمولد) با یک بریدگی نمایشگر کوچکتر در اختیار خواهید داشت. علاوه بر این در بحث عملکرد با چیپستی سریعتر روبرو میشوید و دوربین سه گانه عقب این گوشی با عملکرد عالی خود، اسپیکرهای استریو و گواهینامه IP53 برای ضد آب نبودن باعث میشوند انتخاب بهتری نسبت به Mi 8 Pro باشد.
با آن که حسگر اثرانگشت عقب محصول هوآوی قدیمیتر به نظر میرسد ولی قابل اعتمادتر و سریعتر است.
اما از طرفی رابط کاربری متفاوت دو گوشی به سلیقه افراد بستگی دارد.
OnePlus 6T
شک داریم Xiaomi Mi 8 Pro توانسته باشد پرچمدار وانپلاس را شکست دهد. گوشی وانپلاس 6T محصولی سریع و شیک، سختافزاری متعادل و بهینهسازی شده با بخش نرمافزاری هوشمندانه است. رابط کاربری سفارشی آن شبیه به نسخه خام گوگل است و البته گزینههای اضافه سفارشیسازی هم ندارد.
طراحی آن جذابیت Mi 8 Pro را ندارد ولی اگر برایتان مهم است این گوشی نیز از یک حسگر زیر نمایشگر استفاده میکند.
-------------------------------------------------------
رای نهایی
Xiaomi Mi 8 با طراحی کاملا متمایز، عجیب و امکانات رده بالا جزو بهترینهای شیائومی محسوب میشوٌد ولی از طرفی تعداد رقبای آن زیاد است.
مزایا:
- طراحی اصیل و بینظیر
- عملکرد قابل قبول
- قیمت مناسب
معایب:
- نمایشگر میتوانست روشنتر باشد
- حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر سرعت آهستهای دارد
- نبود درگاه 3.5 میلیمتری هدفون و ضد آب نبودن
از همه شما خوانندگان عزیز خواهشمندیم برای بهبود و افزایش کیفیت خدمات رسانی در پایین همین صفحه از سایت و در بخش نظرات ما را با پیشنهادات گرم خود یاری بفرمایید.
تیم بنگ گود برای ارائه بهترین ها با کمترین قیمت در خدمت شماست.
قدردان اعتماد شما هستیم
بنگ گود خرید روزهای شاد شما
محصولات مشابه