گوشی شیائومی 6/128GB Xiaomi Mi8 پک گلوبال
گوشی شیائومی می 8
گوشی می 8 پرچمدار جدید شیائومی از کناره ها با حاشیههای بسیار باریکی احاطه شده است و در قسمت لبه بالایی آن، بریدگی باریکی وجود دارد که دوربین سلفی، اسپیکر مکالمه و سایر سنسورها را در خود جای داده است. پنل پشتی می ۸ از جنس شیشه است و پنل فریمی از جنس آلومینیوم در بر دارد.
پک گلوبال
زمان دریافت کد رهگیری: 1 تا 7 روز کاری
این مدل تمام شده است
ضمانت اصالت کالا
گارانتی اصالت کالا و سه روز مهلت تست
هزینه های جانبی
بهترین قیمت بازار بدون هزینه اضافی
تحویل محصول
تحویل سفارشی 35 الی 55 روزه
پرداخت امن
با درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت
بررسی و نقد گوشی شیائومی می 8
Mi 8 را باید آخرین پرچمدار شیائومی بدانیم که زمانی که وارد بازار چین شد به سرعت برق فروش رفت. شاید این سوال شکل گیرد که تکلیف Mi 7 چه میشود؟ باید بگوییم شیائومی هشتمین سالگرد تاسیس خود را خواسته است به این شکل جشن بگیرد.
زمانی که دو گوشی Mi 8 و Mi 6 را در کنار هم قرار میدهیم، این تصمیم حتی منطقیتر به نظر میرسد. هنگام ساخت MI 6 از تیم طراحی شیائومی انتظار میرفت تا طراحی مدل ابتدایی Mi Mix را با حداقل حواشی نمایشگر دوباره در پیش بگیرند ولی Mi 6 کاملا با طراحی متفاوتی ساخته شد. اما باید بگوییم در Mi 8 این شرکت چینی دو مرتبه مسیر خود را پیدا کرده است.
یعنی یک نمایشگر بزرگ با نسبت تصویر تقریبا 19:9 و بریدگی مانند دیگر گوشیها داریم. اما یک دوربین شناخت چهره مادون قرمز هم مانند دوربین جلو گوشیهای گلکسی سامسونگ استفاده شده است. متاسفانه مدل معمولی Mi 8 برخلاف نسخه Explorer فاقد فناوری نقشهنگاری سه بعدی چهره و حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر است، بلکه تنها حسگر اثرانگشت را در پنل پشتی آن داریم.
دو دوربین پشتی ولی همان ماژول استفاده شده در گوشی Mi Mix 2S است یعنی یک دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی و یک دوربین دوم 12 مگاپیکسلی با زوم 2X. گوشیهای رده بالای گلکسی سامسونگ دوربین جلو 20 مگاپیکسلی ندارند ولی Mi 8 از آن بهره میبرد.
Mi 8 در بحث مسیریابی فوقالعاده عمل میکند و اولین گوشی است که از سیگنال باند L5 جیپیاس پشتیبانی میکند تا در محیطهای شلوغ به مراتب دقت مسیریابی بیشتر شود.
دیگر ویژگیهای این گوشی مانند سایر پرچمداران سال 2018 است یعنی چیپست اسنپدراگون 845، 6 گیگابایت رم در کنار 64 گیگابایت یا 128 گیگابایت یا 256 گیگابایت حافظه داخلی، باتری 3400 میلیآمپر ساعتی که به نظر کافی میرسد و سیستمعامل اندروید 8.1 اورئو.
ویژگیهای اصلی گوشی Mi 8 شیائومی
- بدنه: ساخته شده از آلومینیوم سری 7000، محافظ گوریلا گلس 5 در پنل جلو و عقب، ابعاد 154.9 در 74.8 در 7.6 میلیمتر، 175 گرم وزن.
- نمایشگر: 6.21 اینچی، سوپر آمولد، دقت 2248 در 1080 پیکسل، نسبت تصویر 18.7:9، تراکم پیکسلی 402 پیکسل در هر اینچ، سازگار با فناوری HDR 10 و DCI-P3
- دوربین عقب: دو دوربین، دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی، اندازه سنسور 1/2.55 اینچ، اندازه پیکسل 1.4 میکرومتر، زاویه بازشدگی دیافراگم f/1.8، فناوری تشخیص فازی فوکوس ثابت پیکسل دوتایی، لرزشگیر تصویر اپتیکال، دوربین دوم 12 مگاپیکسلی، اندازه سنسور 1/3.4 اینچ، زاویه بازشدگی دیافراگم f/2.4، فوکوس خودکار، زوم 2x. قابلیت ضبط ویدئوها با کیفیت 2160 پیکسل با نرخ 30 فریم در ثانیه، ویدئوهای اسلوموشن با کیفیت فول اچدی و نرخ 240 فریم بر ثانیه
- دوربین جلو: 20 مگاپیکسل، اندازه پیکسل 0.9 میکرومتر، زاویه بازشدگی دیافراگم f/2.0، قابلیت ضبط ویدئوهای کیفیت فول اچدی و نرخ 30 فریم بر ثانیه
- سیستمعامل: اندروید 8.1 اورئو، رابط کاربری MIUI 9.5
- چیپست: اسنپدراگون 845، پردازنده هشت هستهای (4 هسته کریو 385 طلایی با سرعت 2.8 گیگاهرتز به همراه 4 هسته کریو 385 نقرهای با سرعت کلاک 1.7 گیگاهرتز)، پردازنده گرافیکی آدرنو 630
- حافظه: 6 گیگابایت رم، فضای ذخیرهسازی 64، 128 و 256 گیگابایتی، عدم پشتیبانی از درگاه میکرو اسدی
- باتری: لیتیوم- پتاسیومی (غیرقابل تعویض) با گنجایش 3400 میلیآمپر ساعت، پشتیبانی از فناوری شارژ سریع QuickCharge 4.0+
- شبکههای ارتباطی: دو سیمکارت، پشتیبانی از شبکه LTE-A، Cat.16/13 (سرعت تئوری دانلود 1 گیگابیت در ثانیه و آپلود 150 مگابیت در ثانیه)، پورت یواسبی تایپ C، استاندارد Wi-Fi a/b/g/n/ac، باند دوتایی جیپیاس، بلوتوث 5.0
- حسگر اثرانگشت در عقب، تک اسپیکر، شناخت چهره مادون قرمز، نبود درگاه 3.5 میلیمتری هدفون
با آن که از نظر فضای ذخیرهسازی مقدار کافی را شاهد هستیم ولی همیشه پشتیبانی از درگاه میکرو اسدی خوشایند است که البته این گوشی این کار را انجام نمیدهد. از طرف دیگر جک صوتی حذف شده است که جای تعجب ندارد. ولی حداقل این شرکت در جعبه فروش یک دانگل قرار دادهاند.
محتویات جعبه فروش می 8
Mi 8 در جعبه مشکی رنگی عرضه شده است که عدد 8 به بزرگی در مرکز آن دیده میشود. داخل این جعبه یک جعبه کوچکتر است که متعلقات گوشی داخل آن دیده میشود و یک قاب سیلیکونی نرم تیره هم در آن قرار دارد. در این جعبه یک رابط پورت یواسبی تایپ C درگاه 3.5 میلیمتری هم میبینیم.
سپس خود دوربین دیده میشود و در زیر آن شارژر و کابل یواسبی A به C قرار گرفتهاند. خبری از هدست نیست ولی گوشیهای شیائومی همیشه به این صورت عرضه شدهاند.
نمای 360 درجه از گوشی Mi 8 شیائومی
واقعا ساخت گوشی که از نظر طراحی متمایز باشد روز به روز سختتر میشود و Mi 8 به ویژه مدل مشکی رنگ آن از نظر ظاهر شبیه به گوشیهای متعددی است.
در پنل پشتی نشان تجاری شیائومی حک شده است و یک حسگر اثرانگشت را میبینیم. اندکی به عقب رفته است تا راحتتر بتوان آن را پیدا کرد. این حسگر طبق انتظاری که از شیائومی داریم همیشه روشن و فوقالعاده سریع است.
محل قرارگیری دوربین دوگانه و ظاهر آن به خوبی نشان میدهد شیائومی از چه شرکتی (اپل) الهام گرفته است. ولی اگر آن را کنار دوربین آیفون X قرار دهیم متوجه میشویم ظاهر آن به نسبت قالب دوربین ضخیم آیفون شیکتر است. شیائومی در فلاش دوربین خود دو الایدی قرار داده است در حالی که انتخاب اپل 4 عدد بوده است.
پنل پشتی از گوریلا گلس 5 ساخته شده است و خیلی سریع لک میافتد ولی از این نظر Mi 8 از سایر گوشیهای دارای پنل پشتی شیشهای بدتر نیست، شیشه همیشه لک انگشت را نشان خواهد داد.
گوشی را به سمت صورت خود بگیرید تا فورا از حالت قفل خارج شود. سرعت عملکرد این حسگر و دقت آن بسیار بالا است. در این قضیه دوربین مادون قرمز و منبع نوردهنده که در بریدگی نمایشگر قرار گرفتهاند بیتاثیر نیستند.
البته باید بگوییم این دوربین از فناوری نقشهنگاری سهبعدی چهره مشابه با آیفون X که در مدل Mi 8 Explorer میبینیم پشتیبانی نمیکند و فقط یک دوربین مادون قرمز را در کنار دوربین معمولی سلفی داریم. قابلیت باز کردن گوشی از حالت قفل توسط اسکن چهره در شب هم کار میکند ولی چشمانتان نباید بسته باشد!
سایر امکانات همیشگی هم به چشم میخورند یعنی دوربین سلفی، حسگرهای مجاورتی و نور محیطی، چراغ نوتیفیکیشن و بلندگوی مکالماتی. متاسفانه خبری از اسپیکرهای استریو نیست.
بدنه از آلومینیوم سری 7000 ساخته شده است و بر روی آن یک تزئین سطحی اطلسی زیبا دیده میشود. دکمه پاور در سمت راست اندکی بالاتر از وسط است تا به راحتی با انگشت شست دست راست خود و انگشت اشاره دست چپ آن را بتوانید لمس کنید. در بالای آن دکمه تنظیم حجم صدا قرار دارد.
در مرکز بخش پایینی گوشی پورت یواسبی تایپ C، بلندگو و در سمت راست آن توری اسپیکر را میبینیم که میکروفون اول در پشت آن قرار گرفته است. یک میکروفون دوم هم در قسمت بالا است و خبری از پورت مادون قرمز نیست.
علاوه بر این، گوشی Mi 8 هیچگونه گواهینامه IP در مورد ضد آب یا غبار بودن ندارد. البته با توجه به این که سایر گوشیهای شیائومی هم این ویژگی را نداشتهاند، انتظار خاصی نداشتیم. سایر گوشیهای رقیب این ویژگی را دارند ولی قیمت آنها هم بیشتر است!
ابعاد این گوشی 154.9 در 74.8 در 7.6 میلیمتر و وزن آن 175 گرم است تا با گوشی نه چندان بزرگ یا کوچک و از نظر ابعاد مشابه با دیگر گوشیهای رده بالای 2018 روبرو باشیم.
نمایشگر 6.21 اینچی سوپر آمولد با دقت فول اچدی دارای بریدگی
شیائومی از نمایشگر دارای دقت QHD خوشش نمیآید و تنها Mi Note Pro در سال 2015 یک استثناء در تاریخ این شرکت بود. بنابراین جای تعجب ندارد که این شرکت برای گوشی Mi 8 دقت فول اچدی را انتخاب کرده است. نسبت تصویر این نمایشگر 18.7:9 و تراکم پیکسلی آن 400 پیکسل در هر اینچ است.
در تست نمایشگر ما این گوشی عملکرد عالی از خود بر جا گذاشت و در حالت روشنایی خودکار به حداکثر میزان روشنایی 624 نیت و در حالت تنظیم دستی به عدد 458 نیت رسید. حداقل میزان روشنایی نیز عالی و برابر با 1.2 نیت بود.
در تست خوانا بودن محتویات در نور خورشید عملکرد خوبی را شاهد بودیم و عملا محصول شیائومی امتیازی مشابه با گوشی Huawei P20 Pro به دست آورد. پیشرفت قابل توجهی را نسبت به Mi 6 مشاهده میکنیم ولی انتظاری هم جز این نمیرفت چون نسل قبلی از یک پنل السیدی IPS استفاده میکرد. گوشی وانپلاس 6 در این بخش عالی ظاهر میشود.
قیمت گوشی HUAWEI P20 PRO نسخه 6/64
اگر برایتان مهم است تولید رنگ میتواند بسیار دقیق صورت گیرد. در حالت «Standard contrast» نمایشگر، میانگین DeltaE برابر با 1.8 و به نسبت تمامی حالتها دقیقترین رنگهای سفید را میبینیم. به صورت پیشفرض نمایشگر این گوشی از حالت «Automatic contrast» استفاده میکند که میانگین DeltaE آن برابر با 4.0 یعنی یک مقدار قابل قبول است ولی رنگهای قرمز و سبز غلظت بیشتری در این حالت دارند.
کیفیت صدای گوشی شیائومی می 8
Xiaomi Mi 8 شروع فوقالعاده عالی در تستهای این بخش یعنی در زمان اتصال به یک آمپلیفایر فعال خارجی خروجی صدای فوقالعاده بلندی داشت. شفافیت صدا به تمیزی هر چه تمامتر بود که از یک پرچمدار انتظار دارید.
استفاده از هدفون باعث افت بلندی حجم صدا نشد تا Mi 8 بلندترین گوشی از نظر صدا باشد که امسال تست کردهایم. ما افزایش متوسطی در تداخل استریو دیدیم ولی فقط همین بود. در پایان باید گفت کیفیت صدای پرچمدار شیائومی عالی است.
اسپیکر می 8
این گوشی یک اسپیکر دارد بنابراین خبری از ترکیب اسکیپر دوم یا بلندگوی مکالماتی نیست. این تک اسپیکر در بخش انتهایی گوشی قرار گرفته است و در تست ما امتیاز بسیار خوبی به دست میآورد. یکی از بهترین اسپیکرهایی است که تا به حال با آن روبرو شدیم و خروجی صدا کامل و شفاف است.
عمر باتری گوشی Xiaomi Mi 8
Xiaomi Mi 8 مجهز به یک باتری 3400 میلیآمپر ساعتی است، باتری گوشی Mi Mix 2S همین ظرفیت را داشت که در تستها عملکرد خوبی از خود برجا نگذاشت. این باتری 3400 میلیآمپر ساعتی تقریبا همان چیزی است که این روزها از گوشیهای پرچمدار میتوانید انتظار داشته باشید، گوشی Galaxy S9+ (6.2 اینچ، باتری 3500 میلیآمپر ساعت)، HTC U12+ (6 اینچ، 3500 میلیآمپر ساعت) و وانپلاس 6 (6.28 اینچ، 3300 میلیآمپر ساعت) همگی در همین حدود قرار میگیرند. تنها محصول هوآوی یعنی P20 Pro با باتری 4000 میلیآمپر ساعتی و نمایشگر 6.1 اینچی خود از سایرین متفاوت است.
Mi 8 برخلاف گوشی Mix 2S در تستها به نتایج عالی دست پیدا کرد. 14 ساعت پخش کامل برای ویدئو نیاز هر فردی را باید جوابگو باشد و 11 ساعت گردش در اینترنت با وایفای از اکثر پرچمدارهای امسال بهتر یا مطابق با آمار آنها است. امتیاز باتری این گوشی در بخش مکالمه صوتی هم 22:37 ساعت بود.
باتری این گوشی به طور کلی تا 86 ساعت دوام میآورد اگر روزانه از آن برای یک ساعت گردش در اینترنت، یک ساعت تماس تلفنی و یک ساعت پخش ویدئو استفاده کنید.
در تبلیغ گوشی Mi 8 آمده است که از فناوری شارژ سریع QuickCharge 4.0+ پشتیبانی میکند ولی هنوز شارژر واقعی که از این استاندارد پشتیبانی کند را ندیدهایم. این گوشی دارای یک شارژر سریع است که در عرض یک ساعت و 35 دقیقه به طور کامل 100 درصد شارژ و در عرض نیم ساعت 44 درصد شارژ میشود.
حتی با وجود پنل شیشهای در پنل پشتی، محصول شیائومی از شارژ بیسیم پشتیبانی نمیکند و واقعا جای افسوس دارد چون گوشی Mi Mix 2S این قابلیت را دارد.
سیستمعامل اندروید 8.1، رابط کاربری MIUI 9.5 که به زودی به MIUI 10 آپدیت میشود
این گوشی مجهز به آخرین نسخه اندروید یعنی اورئو است. با این حال شیائومی از رابط کاربری سفارشی خود یعنی MIUI استفاده میکند که نسخه آن 9.5 است و به زودی کاربران میتوانند آن را به نسخه 10 نیز آپدیت کنند.
یک قابلیت جدید در این گوشی ویژگی نمایشگر همیشه روشن (always on display) است که در آن تاریخ، ساعت و اعلانات نشان داده میشوند. کاربر نمیتواند شکلهای مختلفی برای آن تعیین کند. البته برای زمانبندی روشن و خاموش بودن یا همیشه روشن بودن آن، گزینهای در بخش تنظیمات وجود دارد.
شما میتوانید برای مسیریابی در بخشهای مختلف گوشی از ژستهای حرکتی هم استفاده کنید. زمان فعالسازی آنها نوار مسیریابی به طور کامل ناپدیده میشود. اگر از سمت پایین گوشی به سمت بالا سوایپ (دست خود را روی صفحه بکشید) کنید انگار دکمه هوم را فشار دادهاید ولی اگر در میانه راه دست خود را نگه دارید، task switcher را فعال میکنید. سوایپ از طرف چپ به راست یا برعکس باعث برگشتن به عقب میشود.
داخل بریدگی نمایشگر سیستم Face ID شیائومی است، یک منبع نوردهنده مادون قرمز و دوربینی برای شناخت چهره. این قابلیت بسیار سریع چهره کاربر را شناسایی میکند و تنها در محیطهای تاریک اندکی سرعت آن کم میشود. علاوه بر این به نسبت دیگر تدابیر امنیتی، امنتر است چون برای از حالت قفل خارج کردن گوشی یک چشم شما حداقل باید باز باشد.
اما خود شیائومی هشدار میدهد امنیت آن به مانند شناسایی اثر انگشت نیست. حسگر اثرانگشت در پشت گوشی قرار گرفته و سریع است و تقریبا فوری گوشی را از حالت قفل خارج میکند.
بعد از باز کردن گوشی از حالت قفل به صفحه هوم میرسید که تمامی اپلیکیشنها روی آن قرار دارند، MIUI از این نظر شبیه به iOS است. چند وقتی است ناحیه نوتیفیکیشن و ویجتهای سریع رابط کاربری MIUI تغییری نکردهاند، برخلاف گوگل که در هر نسخه اندروید طراحی آنها را تغییر میدهد.
سوایپ به سمت راست باعث ظاهرسازی بخشی به اسم Guide میشود که در آن میانبر اپلیکیشنهایی که بیشتر از همه استفاده میشوند به همراه یادداشتهای Mi و رویدادهای پیش روی تقویم قرار دارند. براساس چیزی که در انجمن MIUI گفته شده است، تنها در نسخه چینی این رام میتوان این صفحه را غیرفعال کرد.
این گوشی دارای یک اپلیکیشن به اسم Security است. این اپ گوشی را از نظر وجود بدافزار اسکن میکند، مدیریت لیست سیاه شما را بر عهده دارد، استفاده از اینترنت گوشی را مدیریت یا محدود میکند، رفتار باتری را تحت کنترل میگیرد و مقداری از فضای رم را آزاد میکند. همچنین میتواند مجوزهای اپلیکیشنهای نصب شده شما را مدیریت کند و به شما اجازه میدهد برای اپلیکیشنهایی که انتخاب میکنید میزان مصرف باتری را مشخص کنید.
MIUI دارای اپلیکیشنهای اختصاصی گالری، موزیک و ویدئو پلیر است. اگر از رام چینی استفاده میکنید، اپلیکیشن ویدئو و موزیک به چند سرویس (پولی) استریم محلی دسترسی خواهند داشت. چندین اپلیکیشن مفید نیز از قبل نصب شدهاند از جمله ضبط صدا و فعالیتی که بر روی صفحه نمایش انجام میشود، اسکنر بارکد و اسناد، قطبنما، فایل منیجر و اپلیکیشن یادداشتها.
مسیریابی GPS توسط دو باند ماهوارهای
در رابطه با دقت جیپیاس این گوشی ما Mi 8 را به همراه چند گوشی دیگر (Pixel 2 XL، گلکسی نوت 8، Xperia XZ2 Compact) با خود به بیرون بردیم.
ظاهرا Mi 8 برای مسیریابی از یک باند بیشتر بعضی از ماهوارهها استفاده میکند و با آن که این باندها را دقیقا گزارش نمیدهد ولی به نظر ما L5 به همراه L1 است. سایر گوشیها تنها ارتباط با یک باند از هر ماهواره را گزارش دادند.
ما با استفاده از اپلیکیشن ارائه گزارش جیپیاس در تمامی گوشیها (البته با تنظیمات مشابه) متوجه شدیم گوشی Mi 8 در دنبال کردن حرکت ما از سایرین دقیقتر عمل کند. تعیین میزان این دقت بیشتر خیلی سخت است و نیاز به تستهای بیشتری دارد.
بنچمارک و عملکرد گوشی شیائومی می 8
اگر قصد تولید یک پرچمدار دارید ولی چیپست نمیسازید (سامسونگ و هوآوی چیپستهای ساخت خود را دارند) باید از آخرین تراشهای که شرکت کوآلکام پیشنهاد میدهد استفاده کنید. در نتیجه Mi 8 از آخرین چیپست این شرکت یعنی اسنپدراگون 845 استفاده میکند. تمامی نسخههای معمولی این گوشی 6 گیگابایت رم دارند و تنها نسخه اکسپلورر 8 گیگابایت رم دارد.
گوشیهای شیائومی معمولا در بنچمارکها در راس قرار میگیرند. اما ظاهرا Mi 8 به شکل متفاوتی طراحی شده است و گرمایی که ما به دنبال تست از آن مشاهده کردیم نشاندهنده محدودیتهای طراحی داخلی است که به این گوشی اجازه نمیدهد حداکثر استفاده را از چیپست اسنپدراگون ببرد. اما زمانی که به هنگام تست از یک خنککننده خارجی استفاده کردیم قدرت واقعی این چیپست نمایان شد. امتیازهایی که در تصاویر زیر مشاهده میکنید هم به دنبال استفاده از خنککننده و هم بدون آن گرفته شدهاند. زمانی که خنککنندهای در کار نیست عملکردی در سطح چیپست اسنپدراگون 835 میبینیم که بد نیست ولی در حد پرچمدارهای 2018 و عالی هم نیست.
شروع بنچمارکها با Geekbench است که در تست تک هسته پردازنده مدیریت حرارت داخلی مشکلی نیست. اما در تست چند هسته نیاز به خنککننده بود.
در بنچمارک ترکیبی Antutu امتیازهای به دست آمده بدون خنککننده مناسب نبود و در حد امتیازهای اسنپدراگون 835 و در حد تراشه کرین 970 (Huawei P20 Pro و میت 10) است.
در بنچمارکهای گرافیکی Mi 8 نسبت به رقبای خود که از همین پردازنده گرافیکی استفاده میکنند، اندکی امتیاز کمتری به دست آورد. در تستهای onscreen دقت کمتر نمایشگر (فول اچدی در برابر 1440p رقبا) حاشیه برتری به این گوشی داد و خنک کردن گوشی باعث نمایانسازی قدرت واقعی گوشی شد.
اما در تست onscreen خنککردن بیشتر گوشی به آن در کسب امتیاز بالاتر کمک نکرد اما امتیاز به دست آمده با دیگر رقبا آنقدر تفاوت نداشت. باید بگوییم پرچمدار شیائومی به خوبی از عهده تمامی بازیهای اندرویدی بر میآید، حتی اگر در تصاویر زیر بالاترین رتبه را به دست نیاورده باشد.
به طور کلی، Mi 8 گوشی با عملکرد عالی است. متاسفانه امتیازهای به دست آمده در بنچمارکها طبق انتظار ما از این چیپست نبود (به علت مدیریت بد حرارت داخلی). قدرت آن کافی است ولی در سطح اسنپدراگون 845 نیست. اما در هر صورت گوشیهای زیادی با چیپستهای رده بالا هستند که تحت فشار زیاد به مدت طولانی رفتار مشابهی را در پیش میگیرند. اما در هر صورت آنها توانستند امتیازهای عالی به دست آورند ولی محصول شیائومی بدون کمک خنککننده فعال قادر به انجام آن نبود.
دو دوربین 12 مگاپیکسلی با قدرتی مشابه رقبا
گوشی Mi 8 شیائومی در عقب دو دوربین دارد که با توجه به روند فعلی دنیای موبایل کمتر از آن جای تعجب دارد. این دو از یک سنسور معمولی و یک سنسور تله فوتو با زوم 2x تشکیل شدهاند که در گوشی Mi Mix 2S هم آنها را دیده بودیم، دوربین که خود نسخه بهروزرسانی شده دوربین گوشی Mi 6 سال قبل محسوب میشود.
دوربین معمولی 12 مگاپیکسلی با اندازه پیکسل 1.4 میکرومتر و فناوری تشخیص فازی فوکوس ثابت پیکسل دوتاییاست. لنزها زاویه بازشدگی دیافراگم f/1.8 دارند. لنزهای تله فوتو که سنسور 12 مگاپیکسلی دیگر را تشکیل میدهند پیکسلهایی به اندازه 1.0 میکرومتر دارند.
حالات عکاسی مختلف دوربین در کنار هم قرار گرفتهاند و با سوایپ به سمت چپ یا راست میتوانید از بین آنها انتخاب کنید. متاسفانه سوایپ به سمت بالا یا پایین باعث تغییر دوربین به دوربین جلو یا عقب نمیشود، چون برای این کار دکمهای در نظر گرفته شده است. یک دکمه کوچک باعث میشود بین دوربین اصلی و تله فوتو جابجا شوید. گزینههایی برای استفاده از حالات مختلف فلاش، HDR و هوش مصنوعی به همراه چند فیلتر دیده میشود و یک میانبر هم برای بخش تنظیمات در نظر گرفته شده است.
یک حالت عکاسی با تنظیمات دستی دوربین هم وجود دارد که شما میتوانید در آن تنظیمات دوربین از جمله تعادل سفید، سرعت شاتر (1000/1 تا 16 ثانیه) و ایزو (100 تا 1600) را تغییر دهید. حتی میتوانید خودتان فوکوس را مشخص کنید (بین فوکوس بینهایت و از نمای نزدیک 1 تا 100 واحد). یک گزینه برای انتخاب از بین لنزهای باز و تله فوتو نیز به چشم میخورد.
کیفیت تصویر گوشی شیائومی می 8
تصاویر گرفته شده با دوربین اصلی شارپ و با جزئیات کامل هستند ولی حتی در مقادیر کم ایزو شاهد مقداری پارازیت بودیم. رنگها بدون فعالسازی قابلیت هوش مصنوعی زنده و خوب بودند تا حدی که آنها را میتوانیم اندکی بیش از حد اشباع یافته بدانیم.
دامنه دینامیک دوربین واقعا خوب است و فقط در صحنههای با کنتراست بالا کمی به زحمت میافتد.
فعالسازی گزینه هوش مصنوعی کمی کیفیت رنگها را بهتر میکند و کنتراست را نیز افزایش میدهد. جنبه منفی این کار از دست رفتن جزئیات بیشتر است. بهتر است از فعال کردن هوش مصنوعی دوری کنید مگر این که تصاویری مخصوص اینستاگرام بخواهید.
حالت عکاسی HDR زمانی که در وضعیت خودکار قرار دارد عملکرد خاصی از خود نشان نمیدهد و بنابراین اگر مقدار دامنه دینامیک بیشتر میخواهید بهتر است آن را خودتان فعال کنید. جنبه منفی این کار این است که پردازش تصویر اندکی بیشتر زمان میبرد که در گوشیهای رده بالای 2018 نباید چنین چیزی را ببینیم.
دوربین دوم گوشی Mi 8 یک دوربین تله فوتو واقعی است برخلاف دوربین دوم وانپلاس 6 که تنها عمق را میسنجد. تصاویر خیلی خوبی هم میگیرد، البته اگر نور به اندازه کافی باشد. سطح شارپ بودن و جزئیات تصاویر هم عالی هستند، رنگها کیفیتی مشابه با رنگ تصاویر گرفته شده با دوربین اصلی دارند و دامنه دینامیک واقعا وسیع است.
البته میتوانید هوش مصنوعی را فعال کنید و تاثیری که بر روی دوربین اصلی میگذاشت را این جا هم ببینید.
در محیطهای تاریک، دوربین Mi 8 شیائومی عملکرد خوبی از خود بر جا میگذارد و تصاویری شارپ با رنگهایی که به خوبی پردازش شدهاند، ایجاد میکند. اگر هوش مصنوعی را فعال کنید، حالت عکاسی در شب فعال میشود، گرچه عملکردی در سطح پرچمدار هوآوی ندارد. تصاویر گرفته شده در این شب در مقایسه با حالت معمولی تنها از نظر سطح اشباعسازی رنگها فرق دارند.
دوربین Mi 8 از لنزهای تله فوتو خود واقعا در تاریکی استفاده میکند. شما نمیتوانید از یک سنسور کوچک با تنظیمات ایزو 25600 انتظار معجزه داشته باشید ولی تصاویر قابل استفاده هستند و حداقل صداقت شیائومی را در ارائه لنزهای واقعی تلهفوتو تحسین میکنیم.
عکاسی پرتره
تصاویر پرتره گرفته شده با دوربین عقب Mi 8 کیفیت متفاوتی بسته به شرایط نوردهی دارند. در واقع چون آنها با دوربین تله فوتو گرفته میشوند و این دوربین پیکسلهای کوچکتر و زاویه بازشدگی دیافراگم محدودتر دارد، Mi 8 در گرفتن پرتره در محیط تاریک یا با نور کم به تقلا میافتد. تنها این قضیه منحصر به محصول شیائومی نیست، بلکه سایرین نیز از آن رنج میبرند.
در حقیقت، زمانی که منبع نور خوبی وجود دارد، عکسهای پرتره واقعا خوب هستند، سطح جداسازی سوژه از پسزمینه عالی بوده و به شکل قانعکنندهای محو شده است.
شما میتوانید از حالت عکاسی پرتره برای جدا کردن سوژههای غیر انسانی استفاده کنید و Mi 8 در این بخش هم عملکرد خوبی از خود بر جا میگذارد، البته تا زمانی که سوژه به خوبی نمایان باشد.
دوربین جلو شیائومی می 8
دوربین جلو گوشی Mi 8 یک سنسور 20 مگاپیکسلی با زاویه بازشدگی دیافراگم f/2.0 و فوکوس ثابت است. زمانی که نور به اندازه کافی و خوب است، تصاویر گرفته شده فوقالعاده عالی هستند و رنگ پوست به خوبی نشان داده شده است.
این دوربین میتواند تصاویر سلفی با محو کردن پسزمینه هم بگیرد و عملکرد خوبی هم در این بخش نشان میدهد.
دوربین فیلمبرداری
Mi 8 ویدئوهایی با حداکثر کیفیت 4K میگیرد، کاری که یک پرچمدار محترم باید انجام دهد. اکثر پرچمدارهای سال 2018 قابلیت ضبط ویدئوهای 4K با نرخ 60 فریم بر ثانیه را دارند ولی محصول شیائومی فقط ویدئوهایی با نرخ 30 فریم بر ثانیه میگیرد. در واقع حتی خبری از ضبط ویدئوهای فول اچدی با نرخ 60 فریم بر ثانیه هم نیست و بار دیگر به عدد 30 محدود میشود. شما هم چنین نمیتوانید به هنگام ضبط ویدئو زوم کنید و آن را ثبت کنید. البته از نظر فنی با نیشگون گرفتن صفحه میتوانید زوم کنید، ولی حتی زمانی که گزینه زوم 2x را فشار میدهید، دوربین تله فوتو فعال نمیشود.
بیتریت ویدئو برای کیفیت 4K فقط 42 مگابیت بر ثانیه و برای ویدئوهای فول اچدی 20 مگابیت بر ثانیه و کیفیت صدا استریو و 192 کیلوبایت بر ثانیه است. این زمانی است که از کدک h.264 استفاده میکنید، گزینهای برای استفاده از کدک صرفهجوتر h.265 هم وجود دارد.
ویدئوهای 4K شارپ و با جزئیات فراوان هستند ولی اگر در سطح پیکسلی بررسی کنید بهترین محسوب نمیشوند. در ویدئوها خبری از پارازیت نبود، کنتراست و پردازش رنگ به خوبی صورت میگرفت بدون این که اغراق شود. ویدئوهای فول اچدی کاملا خوب هستند و در این حوزه این گوشی میتواند به نسبت بسیاری از رقبا بهتر عمل کنند.
به همراه لرزشگیر اپتیکال یک لرزشگیر الکترونیکی تصویر هم دیده میشود که برای دقت 4K به نظر باید استفاده میشد. ولی با توجه به لرزشی که در ویدئوهای 4k گرفته شده وجود داشت به نظر از لرزشگیر الکترونیکی تصویر استفاده نمیشود و فقط نوع اپتیکال فعال است.
رقبا
گوشیهای امسال آیفون و گلکسی سامسونگ قیمت بسیار بالایی دارند، این بین محصول وانپلاس با قیمت به مراتب کمتری وارد بازار شد. اما تکلیف Mi 8 چی میشود؟ محصول شیائومی بار دیگر ثابت میکند میتوان کیفیتی بالا را با قیمت پایین عرضه کرد. قیمت بیشتر محصولات ممتازتر علت خاص خود را دارد، ولی افرادی که جوش پول خود را میزنند میتوانند با خیال راحت Mi 8 را انتخاب کنند.
جمعبندی
راهی بهتر برای جشن گرفتن هشتمین سالگرد تاسیس شیائومی وجود ندارد. این شرکت با عرضه یک گوشی رده بالای عالی به بهترین شکل این کار را انجام دهد.
بهترین گوشیهای هوشمند سال 2019
مزایا:
- نمایشگر عالی.
- باتری با عمر طولانی، پشتیبانی از شارژ سریع.
- کیفیت تصویر عالی دوربینهای عقب، تصاویر سلفی فوقالعاده.
- رابط کاربری MIUI پر از ویژگیهای مختلف و پیشینه خوب در ارائه آپدیتها.
- کیفیت صدای فوقالعاده بلند و شفاف
معایب:
- نبود درگاه 3.5 میلیمتری هدفون، نبود درگاه میکرو اسدی، نبود استاندارد IP، نبود اسپیکرهای استریو، پشتیبانی نکردن از فناوری شارژ بیسیم.
- مدیریت حرارتی نه چندان شایسته که باعث میشود امتیازهای به دست آمده در بنچمارکها در خور یک پرچمدار نباشد.
به هنگام ضبط ویدئوهای 4K خبری از یک فناوری لرزشگیر خوب نیست
سلام وقتتون بخیر ، چند سوال داشتم،
1) اگه این گوشی رو سفارش بدم میشه تضمین کرد که به دستم برسه ( با توجه به این که نشان ملی ثبت رسانه های دیجیتال براتون هنوز در وضعیت "در حال برسی هستش"
2) بعضی از سایت ها رام فیک/ کاستوم رم رو روی نسخه چین فلش میزننو به اسم اصل بودن میفروشن که باعث مشکلاتی مثل نصب نشدن آپدیت ها و brick شدن گوشی و بعضا از کار افتادن حسگر پشتی و..... میشه
3) Boot Loader گوشیهای مجهز به ROM فیک رو به روشهای غیر رسمی آنلاک میکنن و تلاش برای بارگذاری ROM اصلی یا آپدیت کردن گوشی و نصب یک ROM کاستوم جدیدتمی تونه به Brick شدن و غیر قابل استفاده شدن گوشی بانجامه
خواستم بپرسم این مدل که زدین نسخه گلوباله آیا به روش رسمی گلوبال شده یا مثل یه سری که عاقبتشون معلومه ، نسخه چینیه
امیدوارم از این سوالاتم ناراحت نشین چون خودم یه بار به خاطر Mi 6X به همین بلا گرفتار شدم که به کمک عموم یارو رو از لب مرز گرفتن چون تعداد زیادی از این گوشیارو اینجوری فروخت به ملت.
لطفا به این سوالات جواب بدید بازم تشکر از زحماتتون، روز خوبی داشته باشینپاسخ مدیر:با سلام
فروشگاه ما با نماد اعتماد دوستاره تحت نظر وزارت صنعت و معدن فعالیت میکنه و در سامانه اینماد در قسمت اسعلام کسب و کار ها میتونین با وارد کردن ادرس سایت استعلام بگیرید
گوشی می هشت پک گلوبال هست و پشتیبانی کامل از گوگل پلی و زبان فارسی رو داره و شامل مشکلاتی که گفتین نمیشهبا سلام خدمت شما..
یه سوال داشتم ممنون میشم به صورت کامل و دقیق جوابم رو بدید...
آیا این گوشی که توی مشخصاتش زدید پک گلوبال منظورتون رام گلوبال روی گوشی هست یا اینکه نه از اساس با پک گلوبال به صورت پلمب شده میباشد؟؟
اخه بعضی از همکاران شما گوشی هایی که رامشون گلوبال شده ولی کارتن خود گوشی مخصوص چین هستش رو به عنوان پک گلوبال میفروشند در صورتی که اون گوشی ها مخصوص چین هستند و فقط رامشون گلوبال شده..
حالا سوال من اینه که آیا گوشی های Mi8 سایت شما که زدید پک گلوبال یعنی جعبه گوشی هم گلوبال هستش و به صورت فابریک و کارخانه ایی مخصوص کشورهای غیر از چین اعم از اروپا و اینا ساخته شده و روی کارتن گوشی اینکه گلوبال هست رو قید کرده یا نه و فقط به صورت دستی رام گوشی گلوبال شده و جعبه گوشی همچنان مخصوص چین هستش؟
چون شیائومی روی جعبه گوشی هاش هک میکنه که گوشی مخصوص کشور چین هست یا اینکه نسخه گلوبال هست..
ممنونم.پاسخ مدیر:با سلام
هر دو نسخه پک گلوبال و رام گلوبال رو فروش داریم
پک گلوبال نسخه نسخه اروپاست نسخه ی هست که شرکت شیائومی برای بازار جهانی معرفی کرده.
نسخه رام گلوبال همون نسخه چینه که فلش شده به گلوبالعذر میخوام مجدد پیام میدم
پس چرا تو بررسی های یوتیوب گلوبال ها هم رامشون miui هست؟
حقیقتا من خیلی از رابط کاربری شیائومی خوشم میاد میخوام ببینم اگه پک گلوبال رابط کاربریش همونmiui باشه سفارش بدم،اندروید وان چندان جالب نیست و خوشم نمیادپاسخ مدیر:با سلام
گوشی شیائومی می هشت از رابط کاربری MIUI 9 رو داره،پستی قبلی اصلاح شد
محصولات مشابه