گوشی Xiaomi PocoPhone F1 نسخه 6/128GB
1343414
گوشی شیائومی پکوفون F1
دارای پردازنده هشت هسته ای اسنپدراگون 845 می باشد که این روزها روی بیشتر مدل های رده بالا قرار می گیرد. این چیپ در کنار تراشه گرافیکی آدرنو 630 و حافظه رم 6 گیگابایتی با حافظه داخلی 128 گیگابایتی، پیکربندی سخت افزاری را به وجود می آورد که در عملکرد خیره کننده و غیرقابل باور است.
پک گلوبال
ضمانت اصالت کالا
تحویل روز
ارسال رایگان از انبار تهران
این مدل تمام شده است
ضمانت اصالت کالا
گارانتی اصالت کالا و سه روز مهلت تست
هزینه های جانبی
بهترین قیمت بازار بدون هزینه اضافی
تحویل محصول
تحویل سفارشی 35 الی 55 روزه
پرداخت امن
با درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت
بررسی و نقد گوشی پوکوفون اف 1
Pocophone F1 یک گوشی هوشمند میانرده عالی است که عملکرد، ماندگاری و کیفیت خوبی دارد.
ویژگیهای کلیدی گوشی Pocophone F1:
- چیپست اسنپدراگون 845
- 6 یا 8 گیگابایت رم
- دوربین دوگانه در عقب: دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی به همراه دوربین دوم 5 مگاپیکسلی
- سیستم خنککننده مایع
- باتری به ظرفیت 4000 میلیآمپر ساعت
- سیستم اسکن چهره برای باز کردن گوشی از حالت قفل
آشنایی با گوشی پوکوفون اف وان
بازار گوشیهای میانرده ممتاز با سطح بالایی از رقابت همراه شده است. شرکتهایی مانند وانپلاس با ارائه محصولی مانند وانپلاس6 که مشخصات سختافزاری بالا و قیمت پایینی دارد توجه افراد را توانستهاند به خود جلب کنند و حال شرکت جدیدی به اسم پوکوفون سعی میکند با گوشی بینظیر Pocophone F1 و قیمت پایین آن تمامی معادلات را بر هم زند.
احتمالا تا حالا این اسم را نشنیدهاید. این شرکت نوظهور تحت حمایت برند چینی شیائومی قرار دارد و میخواهد با اولین گوشی خود به اسم Pocophone F1 و تبلیغ «استاد سرعت» برای آن تحول ایجاد کند.
ابتدا این گوشی وارد بازار هند شد، محلی که شیائومی توانسته است سریعا خود را به عنوان بزرگترین برند گوشی هوشمند معرفی کند. حال این شرکت به کسب و کار خود گسترش داده است و با ارائه F1 سعی دارد هم بازار شرق و هم غرب را در اختیار گیرد.
برخلاف گوشیهای خود شرکت شیائومی که معمولا کمتر به بازار خارج از چین راه پیدا میکنند، اولین هدف تولید Pocophone F1 ارائه به بازار جهانی بوده است.
طراحی گوشی پوکوفون اف 1
با وجود قیمت پایین این گوشی، باز هم عناصر طراحی در آن به چشم میخورد تا شاهد یک گوشی هوشمند محکم باشیم. در اکثر بخشهای این گوشی بدنه پلی کربناتی آن مشخص است. شما شاهد استفاده از شیشه یا یک قالب خمیده فلزی نیستید. بلکه، ترکیبی از پلاستیک و باز هم پلاستیک میبینید که طوری در کنار هم قرار گرفته است تا این شرکت مطمئن شود این گوشی به اندازه کافی در دست شیک و عالی حس میشود.
این گوشی به رنگهای قرمز متالیک، مشکی و آبی وارد بازار شده است و استفاده از پلی کربنات در ساخت آن به این معنا است که F1 باید به نسبت گوشیهای دارای بدنه شیشهای (مانند Moto G6)، در برابر فرسودگی مقاومت و انعطافپذیری بیشتری از خود نشان دهد. این شرکت در جعبه فروش خود یک قاب هم قرار داده است ولی فکر نکنیم خیلی از افراد از آن استفاده کنند.
استفاده از مواد ساخت ارزانتر به این معنا است که بسیاری از افراد نگران افتادن گوشیهای خود یا خراش افتادن روی آن نیستند و از طراحی آن بیشتر لذت میبرند تا این که مجبور به پوشاندنش شوند.
اگر رنگ قاب پشتی گوشی با سلیقه شما همخوانی ندارد، میتوانید با صرف اندکی هزینه بیشتر مدلArmoured Edition F1 را بخرید که در آن جای قاب پلاستیکی با یک قاب ساخته شده از کولار (فیبر مصنوعی بسیار محکم و سبک که در ساختن روپوش ضدگلوله و بدنهی قایق و هواپیما کاربرد دارد) عوض شده است. با آن که این مدل نمیتواند در برابر گلوله دوام آورد ولی ظاهر واقعا خوبی دارد و بسیار محکمتر در دست جا میگیرد.
با این حال، هر دو مدل این گوشی یعنی مدل دارای قاب پلی کربناتی و کولار خیلی راحت لک میافتند، شاید استفاده از قاب به این قضیه کمک کند. ارزان بودن این گوشی به معنای ضد آب یا غبار نبودن این گوشی است.
ضخامت 8.8 میلیمتری این گوشی نیز توی ذوق میزند و بدون شک با توجه به اندازه نمایشگری که دارد واقعا ضخامت زیادی دارد. اما این شرکت با استفاده از طراحی هوشمندانه باعث شده است این گوشی باریکتر از چیزی که است به نظر آید.
با وجود قیمت پایینی که این گوشی دارد در انتهای گوشی شاهد استفاده از پورت یواسبی تایپ C هستیم و با وجود ورود این گوشی در سال 2018 به بازار، شرکت پوکوفون صلاح دانسته است درگاه 3.5 میلیمتری هدفون را برخلاف بسیاری از شرکتها حفظ کند.
این گوشی در عقب بالای حسگر اثرانگشت ماژول دوربین دوگانه را قرار داده است. محل قرارگیری سنسور به نحوی است که با هر دو دست میتوانید از آن استفاده کنید ولی با توجه به این که هم سنسور و هم ماژول دوربین بالای آن دایرهای شکل است ممکن است تصادفا لنزها را با انگشتان خود لک بیاندازید.
صفحه نمایش گوشی Pocophone F1
در نمای جلویی این گوشی نمایشگر بزرگ 6.18 اینچی را با دقت فول اچدی پلاس و دقت 2246 در 1080 میبینیم. این پنل نمایش حتی از گوشیهای بسیار گرانقیمتتر مانند آیفون XR اپل شارپتر است!
نمایشگر یک پنل السیدی با فناوری IPS بوده که سطح روشنایی در آن بسیار بالا است و به ندرت تغییر در رنگها را به دنبال تغییر زاویه دید مشاهده میکنیم. خبری از پشتیبانی از استانداردهای بسیار مدرن مانند HDR 10 نیست و با توجه به قیمت این گوشی امری طبیعی است.
نمایشگر هم چنین گوشههای گردی دارد که مانند آن را در دیگر گوشیهای مدرن مانند گلکسی اس 9 میبینیم. اما به نظر ما زیادی گرد هستند و باعث میشود عناصر رابط کاربری مانند آیکون ساعت زیادی به بریدگی نمایشگر نزدیک شوند و جای کمی برای آیکون نوتیفیکیشنها باقی بماند.
علاوه بر این نمایشگر این گوشی با ویژگیهای ممتازی روبرو شده است. به عنوان مثال یک حالت قابل تنظیم مطالعه دیده میشود که انتشار نور آبی را کاهش میدهد و میتوان روشن یا خاموش شدن آن را برنامهریزی کرد، علاوه بر این یک منو برای تغییر دمای رنگ به چشم میخورد به همراه ژستهای حرکتی مانند دوبار ضربه زدن برای روشن شدن صفحه یا زمانی که گوشی را بلند کنید صفحه خودکار روشن میشود.
وجود تمامی این ویژگیها تنها در گوشیهای گرانقیمتتر انتظار میرود و خیلی خوب است در F1 آنها را میبینیم.
این گوشی با آن که بریدگی نمایشگر دارد ولی در پایین آن به اصطلاح یک چانه (chin یا یک حاشیه عریضتر در پائین نمایشگر) بزرگ نیز دیده میشود. جذابیت این گوشی میتوانست بیشتر باشد اگر شیوه طراحی سامسونگ را در پیش میگرفت یعنی کل پنل نمایش را به سمت پایین انتقال میداد و حاشیه لبه بالایی را افزایش میداد، تا با این کار حاشیه عریض قسمت پایین کاهش پیدا کند و در همین حین بریدگی از بین برود.
با وجود استفاده از نسبت تصویر 18.7:9، پنل نمایش این گوشی عریض حس میشود. در نتیجه استفاده از گوشی با یک دست سخت است حتی با آن که در تنظیمات بخشی برای فعالسازی این قابلیت وجود دارد.
عملکرد گوشی Pocophone F1
نکته ممتاز این گوشی تنها قیمت پایین آن نیست، بلکه چیزی است که با این قیمت به دست میآورید. لقب «استاد سرعت» که این شرکت به این گوشی داده است به علت استفاده از آخرین پردازنده پرچمدار فعلی کوآلکام یعنی اسنپدراگون 845 به همراه 6 یا 8 گیگابایت رم است.
اندازه نمایشگر: 6.18 اینچ
دقت نمایشگر: فول اچدی (2246 در 1080 پیکسل)
نسبت تصویر: 18.7:9
میزان روشنایی صفحه نمایش: تا حداکثر 500 نیت
ابعاد: 155.5 میلیمتر در 75.3 میلیمتر در 8.8 میلیمتر
وزن: 180 گرم
سیستمعامل: اندروید 8.1 اورئو، رابط کاربری MIUI 9.6
دوربین جلو: 20 مگاپیکسلی (گشادگی دریچه دیافراگم f/2.0)
دوربینهای عقب: 12 مگاپیکسلی (گشادگی دریچه دیافراگم f/1.9) به همراه یک دوربین دیگر 5 مگاپیکسلی
چیپست: اسنپدراگون 845 شرکت کوآلکام به همراه فناوری خنککننده مایع
حافظه: 6 یا 8 گیگابایت رم
حافظهداخلی: 64 یا 128 یا 256 گیگابایت به همراه پشتیبانی از درگاه میکرو اسدی با حداکثر ظرفیت 256 گیگابایت
باتری: 4000 میلیآمپر ساعت با پشتیبانی از فناوری شارژ سریع Quick Charge 3.0 کوآلکام
رنگها: مشکی، آبی، قرمز، Armoured Edition
موارد اضافه: سیستم اسکن چهره، دو سیمکارت هیبریدی
مشخصات بالا بیشتر شبیه به مشخصات یک گوشی 800 دلاری مانند گلکسی نوت 9 سامسونگ یا Xperia XZ3 سونی است، ولی قرارگیری آنها در چنین محصول ارزانی به خوبی نشان میدهد پول خود را صرف چه چیزی دارید میکنید. با وجود قیمت پایین این گوشی باید بتواند با دستگاههایی که پرچمدار واقعی به شمار میروند و معمولا 3 برابر قیمت بیشتری دارند، رقابت کند.
به نظر میرسد پوکوفون فلسفه شرکت وانپلاس را در بحث استفاده از سختافزار را در پیش گرفته است. تا از این به بعد شاهد حضور گوشیهای قدرتمند و با قیمت به مراتب کم در بازار باشیم.
این گوشی در بنچمارک ترکیبی AnTuTu و با بهرهمندی از 6 گیگابایت رم خود توانست در بین 10 گوشی اول قرار گیرد. تصاویر زیر عملکرد این گوشی در این بنچمارک به همراه تستهای Sling Shot سایت 3DMark و Geekbench 4 را نشان میدهد.
این گوشی به راحتی توانست بازیهایی مانند Asphalt 9 و PUBG Mobile را اجرا کند و شاهد عملکرد بینقصی بودیم.
شما میتوانید با خیال راحت سنگینترین بازیها را از نظر گرافیکی در بالاترین سطح تنظیمات در این گوشی اجرا کنید چون از عهده آنها بر میآید. به هنگام بازیهای سنگینی مانند PUBG Mobile سرعت بازشدن بازی کوتاه و نرخ فریمهای تصویر روان بود. از طرفی جلوههای بصری بازی به شکل عالی نشان داده میشد.
ترکیب چیپست اسنپدراگون 845 و 6 گیگابایت رم تنها یک سوم قدرت سختافزاری این گوشی را در اجرای چنین بازیهای سنگینی نشان میدهد. مهندسان این شرکت یک مکانیسم خنککننده مایع هم به کار بردهاند که شبیه به آن را در گوشی نوت 9 سامسونگ و قبل از آن لومیا 950 مایکروسافت دیدهایم.
زمانی که گوشی وارد بازی میشود، به صورت خودکار حافظه داخلی را خالی و منابع گوشی را دوباره پخش میکند. در نتیجه توجه پردازنده به وظیفه جاری معطوف میشود و روانترین تجربه کاربری را فراهم میکند.
جدا از عملکرد خام این گوشی، کیفیت صدا در تماسهای تلفنی نیز، به ویژه با در نظر گرفتن قیمت این گوشی، عالی است. شفافیت صدا در بهترین حالت قرار دارد و همینطور شاهد بلندی زیاد حجم صدا هستیم. دو سیمکارت بودن این گوشی نیاز کاربر را به راحتی در نظر میگیرد ولی هیبریدی بودن آن به این معنا است که یا از سیمکارت دوم یا کارت حافظه خارجی باید استفاده کنید.
در بحث امنیت، بریدگی نمایشگر تنها محل قرارگیری دوربین جلو نیست بلکه یک دوربین دوم مادون قرمز هم دارد که در بحث توانایی گوشی در اسکن چهره برای از حالت قفل خارج کردن آن به کار گرفته میشود. استفاده از مادون قرمز به این معنا است که این دوربین میتواند چهره کاربر را در شرایط نوری کم نیز شناسایی کند و با آن که از نظر امنیت در سطح فناوری Face ID اپل قرار نمیگیرد، ولی بدون شک به مراتب از دوربینهای RGB استاندارد در گوشیهایی مانند Honor 7C و وانپلاس 6 بهتر است. عملکرد این دوربین سریع است و از زوایای عجیب یا حتی دور هم به گوشی نگاه کنید به خوبی چهره شما را شناسایی میکند.
ولی تنها یک عیب بزرگ دیده میشود و آن هم نبود این قابلیت نرمافزاری در مدلهایی است که برای بعضی از بازارها عرضه شده است. شرکت پوکوفون قصد دارد قابلیت شناخت چهره را برای تمامی دستگاههای عرضه شده در بازارهای مختلف فعال کند.
یک تدبیر امنیتی دیگر وجود حسگر اثرانگشت فوقالعاده سریع در پنل پشتی است.
بخش نرمافزار گوشی Pocophone F1
مشخص است که این گوشی از نرمافزار شیائومی استفاده میکند ولی کاربران غربی ممکن است نتوانند با رابط کاربری MIUI ارتباط برقرار کنند که دارای ژستهای حرکتی برای مسیریابی و سایر عناصری است که برای کاربرانی جز کاربران چینی آشنا نیست.
در نتیجه شرکت پوکوفون تصمیم گرفته است دستی به روی اندروید 8.1 بکشد و از یک نسخه اصلاح شده MIUI 9.6 به اسم For Poco استفاده کند. با آن که بدون شک مشخصات اصلی بیلد استاندارد MIUI حذف نشده است ولی ویژگیهایی مشابه با دیگر رامهای موجود در بازار دارد. کلیدهای مسیریابی روی نمایشگر به طور پیشفرض دیده میشود و سوایپ (کشیدن دست روی صفحه نمایش) به سمت بالا کشوی اپلیکیشن را ظاهر میکند.
با وجود این، کمی زمان میبرد تا کاربر با این بخش نرمافزاری آشنا شود. چندین قابلیت جدید هم دیده میشود یعنی دستهبندی کردن اپلیکیشنها براساس کاربرد یا حتی تغییر رنگ آیکون اپلیکیشن.
منوی تنظیمات و همچنین مواردی مانند مدیریت صفحه هوم و تقسیم صفحه به دو قسمت برای انجام چند کار با هم، با چیزی که در نسخه خام اندروید میبینیم کاملا فرق دارد. آیکونهای نوتیفیکیشن به آسانی در نوار وضعیت در بالای صفحه نمایش ظاهر نمیشوند، بنابراین اگر بر روی قفل صفحه نمایش متوجه آنها نشوید، ممکن است تا زمانی که اپلیکیشن مورد نظر را به صورت دستی باز نکنید، نفهمید نوتیفیکیشن داشتهاید.
چند قابلیت مفید دیده میشود مانند استفاده از دو نسخه از یک نرمافزار (هرکدام برای یک سیمکارت)، گاو صندوق اپلیکیشن و یک ویژگی امنیتی به اسم «فضای ثانویه» و توانایی سفارشیسازی تمامی بخشهای گوشی توسط تمهایی که در یک فروشگاه تم کامل قرار گرفتهاند.
از مزیتهای دیگر این گوشی وعدهای است که شرکت در رابطه با ارائه آپدیت اندروید 9.0 و هم چنین رابط کاربری MIUI 10 در سه ماهه اول بعد از عرضه این گوشی داده است.
عمر باتری گوشی Pocophone F1
اگر قصد خرید گوشی دارید که عملکردی در سطح بالا ارائه میدهد و به راحتی میتوانید بازیهای سنگین را با آن اجرا کنید، یقینا میخواهید مطمئن شوید باتری آن نیز قدرت کافی دارد. خوشبختانه، این گوشی با استفاده از باتری بزرگ 4000 میلیآمپر ساعتی خود تمامی نیازهای کاربر را برآورده میسازد. گوشیهای گلکسی نوت 9 سامسونگ و P20 Pro هوآوی نیز باتریهایی با همین گنجایش دارند.
من توانستم یک هفته کامل با یک مرتبه شارژ این گوشی سر کنم و به راحتی اگر روزانه تقریبا 5 ساعت از آن استفاده کنید (در حالی که صفحه نمایش روشن است) تا چند روز دوام میآورد.
اگر اهل بازی هستید، میتوانید مطمئن باشید که بدون کوچکترین مشکلی یک روز شارژ باتری دوام میآورد. به عنوان مثال زمان انجام بازیهایی مانند PUBG Mobile که گرافیک بالایی دارند در عرض 30 دقیقه فقط 7 درصد از شارژ گوشی کم شد و مشاهده فیلم در نتفلیکس با همین مقدار زمان تنها 4 درصد باتری مصرف کرد.
البته توجه داشته باشید این گوشی با وجود نمایشگر فول اچدی عالی که دارد محتوای فول اچدی فعلی نتفلیکس را پخش نمیکند. علت آن تا حدی به تدابیر شرکت در پایین نگه داشتن هزینهها بر میگردد چون این گوشی فاقد ماژول Widevine L1 DRM است. یعنی بیشترین کیفیتی که از ویدئوهای نتفلیکس دریافت خواهید کرد اچدی است.
این مشکل تنها مختص به F1 نیست بلکه گوشیهای سال 2017 وانپلاس هم چنین کمبودی را داشتند و هیچوقت هم رفع نشد. خوشبختانه پوکوفون گفته است مشکل محدودیت سختافزاری نیست و این گوشی به زودی با دریافت آپدیتی قادر به پخش آن محتوا هم خواهد بود.
دوباره به بحث باتری برگردیم. چنین باتری بزرگی به این معنا است که پشتیبانی از فناوری شارژ سریع یک شرط برای خرید گوشی است و خوشبختانه چیپست اسنپدراگون فناوری شارژ سریع Quick Charge 3.0 (و عملا پشتیبانی از فناوریهای 4.0 و4+) کوآلکام را نیز به همراه خود آورده است.
شارژر داخل جعبه این گوشی میتواند آن را در عرض فقط 15 دقیقه به مقدار 25 درصد شارژ کند و در عرض یک ساعت آن را به 73 درصد افزایش دهد و با صرف 45 دقیقه دیگر به شارژ کامل برسد.
دوربین گوشی پوکوفون اف 1
دوربین همیشه بزرگترین نگرانی خریداران گوشیهای ارزانقیمت بوده است، اما با وجود این پوکوفون بار دیگر انتظارات را تغییر داده است و شاهد یک سیستم عکاسی بسیار خوب هستیم.
در حقیقت، دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی با گشادگی دریچه دیافراگم f/1.9 آن و اندازه پیکسلهای 1.4 میکرو متری (یک سنسور IMX363 شرکت سونی) و دوربین جلو قابل توجه 20 مگاپیکسلی، هر دو مستقیما از روی پرچمدار شیائومی در سال 2018 یعنی گوشی Mi 8 شیائومی برداشته شدهاند که مهر تایید دیگری بر همکاری این دو شرکت میزند.
معنای این همکاری یک تجربه عکاسی عالی برای کاربر، آن هم از سوی چنین گوشی ارزانی است. کاربر قابلیتهایی مانند حالت عکاسی خودکار به کمک هوش مصنوعی، حالت عکاسی دستی، حالت عکاسی HDR خودکار، فیلترهای عکس در زمان آنی و حالت زیباییسازی چهره، اسکن کد QR، حالت عکاسی پرتره و مواد متعدد دیگر در اختیار دارد.
تصاویر گرفته شده با دوربین 12 مگاپیکسلی در روز مملو از جزئیات، رنگهای شفاف و واقعی هستند و دامنه دینامیک قابل توجهی را نشان میدهند. علاوه بر این یک افکت دوستداشتنی بوکه هم وجود دارد که توسط دوربین 5 مگاپیکسلی دوم که نقش عمقسنجی را دارد به کار گرفته میشود.
تصاویر گرفته شده با دوربین دوم در حاشیههای تصویر و در بین جزئیات ریز کمی نرمشدگی آشکار تصویر را نشان میدهند. حالت عکاسی HDR بسیار توانمند است و میتواند سطح جزئیات را در نواحی بسیار روشن یا تاریک افزایش دهد بدون این که سایر جزئیات عکس قربانی شوند. برخلاف چیزی که در اکثر گوشیهای ارزانقیمت میبینیم.
هوش مصنوعی استفاده شده در دوربین به صورت خودکار تنظیم ایدهآل برای ترکیببندیهای عکس شما را قبل از فشار دادن دکمه شاتر انجام میدهد. مانند چیزی که در دوربین Honor Play شاهد آن بودیم، وجود هوش مصنوعی باعث میشود سطح اشباعسازی رنگها در عکسها بیشتر شود. اگر دوست دارید عکسهایی با ظاهر طبیعیتر بگیرید میتوانید آن را غیرفعال کنید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
بررسی و مشخصات گوشی فنی هوآوی انر پلی
عکاسی در شب بخشی است که به راحتی میتوانید نبود فناوری رفعلرزش تصویر گوشی F1 را حس کنید. با این حال میتوانید تصاویر خوبی بگیرید ولی لرزش و پارازیت خیلی زود زمانی که سطح نور پایین میآید، وارد تصویر میشوند. اما امکان استفاده از دوربین این گوشی در تاریکی وجود دارد، چیزی که در مورد بسیاری از گوشیهای ارزان نمیتوان گفت.
دوربین جلو به اندازه کافی مگاپیکسل دارد تا تصویر شما را با جزئیات عالی ثبت کند. به خوبی از عهده شرایط نوردهی متفاوت بر میآید و یک حالت قوی زیباییسازی چهره دارد که میتواند تا 5 سطح بالا برده شود و تغییراتی مانند صاف کردن پوست، تغییر اندازه چشم و غیره به وجود آورد. بهترین جنبه ماجرا این است که حتی اگر آن را در بالاترین سطح قرا دهید، تصویر شما را بدریخته و دفرمه نشان نمیدهد.
این دوربین میتواند قدرت خود در عکاسی پرتره هم نشان دهد. گرچه برخلاف دوربینهای عقب، چون عمق توسط یک سنسور محاسبه میشود، گاهی اوقات تشخیص حاشیه صورت درست صورت نمیگیرد و زمانی که چند چهره در قاب وجود دارد دوربین گیج میشود.
در بحث فیلمبرداری وجود قابلیت ضبط ویدئوهای با دقت 4K و نرخ 30 فریم بر ثانیه ما را شگفت زده کرد و تازه شاهد گزینههای بیشتری برای فیلمبرداری با نرخ فریم بیشتر، ضبط ویدئوهای اسلوموشن و تایم لپس بودیم. نبود سیستم لرزشگیر دوباره حس میشود.
چرا باید گوشی Pocophone F1 را بخریم؟
نمایشگر و دوربین فراتر از چیزی هستند که در گوشی با این قیمت ببینیم. علاوه بر این، عملکرد در بخش سختافزاری و پشتیبانی از بخش نرمافزاری چیزی است که در گوشی پرچمدار 2018 میبینیم و یک کاربر تا مدت طولانی میتواند از این گوشی برای هر گونه کاری استفاده کند.
شما با صرف هزینه کمتر میتوانید گوشی با قدرتی برابر با وانپلاس 6 یا حتی گلکسی نوت 9 سامسونگ و آیفون XS بخرید.
مقایسه گوشی XIAOMI MI A2 و XIAOMI REDMI NOTE 6 PRO
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
رای نهایی
انتخابی راحت برای افرادی است که عملکرد، ماندگاری و کیفیت را در اولویت در مقایسه با زیبایی گوشیهای پرچمدار قرار میدهند.
مزایا:
- قیمت فوقالعاده مناسب
- عملکرد عالی
- عمر باتری فوقالعاده
- دوربینهای قابل قبول
معایب:
- کاربر کمی طول میکشد به رابط کاربری MIUI عادت کند
- حواشی ضخیم اطراف نمایشگر
- بدنه پلاستیکی
- نبود قابلیت سختافزاری NFC
از همه شما خوانندگان عزیز خواهشمندیم برای بهبود و افزایش کیفیت خدمات رسانی در پایین همین صفحه از سایت و در بخش نظرات ما را با پیشنهادات گرم خود یاری بفرمایید.
تیم بنگ گود برای ارائه بهترین ها با کمترین قیمت در خدمت شماست.
قدردان اعتماد شما هستیم
بنگ گود خرید روزهای شاد شما
سلام وخسته نباشید
میخواستم بدونم هزینه همل ونقل وگمرک گوشی Xiaomi PocoPhone F1 نسخه 6/128GB چقدر میشه
بعدم این گوشی یک کاور به رنگ ابی براش درست کردن شما اون کاور رو دارین و هزینش چقر میشه. سپاس گذارم من منتظر جواب شما هستمپاسخ مدیر:سلام
هزینه گمرکی ورجیستری پوکو رو جمع 200 هزار تومان در نظر بگیرین و تمامی لوازم جانبی این محصول رو میتونید در فروشگاه banggood.com مشاهده کنید و محصول درخواستی رو به شماره های درج شده درسایت در تلگرام یا واتساپ ارسال کنید جهت هماهنگی و ثبت سفارش
محصولات مشابه